Demana

Per aquí o per emportar.

Tot fet a casa amb ingredients ecològics de proximitat.

Entrepans

Un mos

Xeflis

Marrinxes

Dolços

Cafè

Gerunda 

Pulled pork de Ventalló cuit a foc lent, amb ruca, chutney de tomata casolà i pickles.

7

Garrotxí

Llom ibèric de La Cellera de Ter amb tomata, ruca i burrata de l’Empordà.

6,5

Empordanès

Anxoves de l’Escala amb verdura escalivada i un toc de farigola.

6,5

Gavarres

Verdures al forn, burrata de l’Empordà, tomata i pesto.

6,5

Illenc

Pa de croissant amb sobrassada de Ventalló, formatge de Sort i mel de Banyoles, amb un toc de farigola.

6

Sard

Caponata amb mozzarella de l’Empordà.

6,5

Almogàver

Babaganoush o hummus (segons setmana), dàtils, carbassó, tomata i un toc de julivert.

6,5

Montgrí

Seitons de l’Escala, tomata, fonoll i olivada.

6,5

Fes un mos o combina’l amb la beguda que et vingui de gust!

Mos

El mos en sí.

4,5

Curt

Combina’l amb un espresso, tallat o macchiato.

5,5

Llarg

Combina’l amb un cafè amb llet, cappuccino o cafè americà.

6

Gran

Combina’l amb cafè de filtre o cold brew.

6,5

Català

Un mini de pa de coca amb tomata i un dels nostres bons embotits o formatges locals a escollir.

Francès

Un increïble pa de croissant +
Bretó: amb un ou ecològic i tomata en llesques.
Provençal: amb melmelada de l’Empordà o mel de Banyoles.

Palenque

Una torradeta de pa de coca amb alvocat de Xarxa Pagesa, oli de l’Empordà, llavors i brots ecològics i pebre vermell.

Grec

Iogurt amb fruita de temporada i granola feta aquí, tot local i ecològic.

Hummus

Cigrons, mongetes o albergínia (babaganoush) triturats, amb espècies i dips.

6

Taula d’embotits

Fuet, botifarra negra, botifarra blanca i llom ibèric de La Cellera de Ter, amb pa amb tomata.

9

Taula de formatges

Una sel·lecció dels nostres formatges de Terradelles i de Sort, amb pa amb tomata.

9

Taula mixta

Una mica d’embnotit del bo i formatges deliciosos, amb pa amb tomata.

9

Infusió

Te negre, verd, rooibos… Consulta la lleixa d’infusions i tria la teva!

2,2

Suc natural

Un dels nostres sucs liquats amb fruita local, ecològica i de temporada. Agafa’l de la nevera!

3,5

Kombutxa

Beguda probiòtica fermentada aquí mateix! Saludable i amb fruita ecològica. Consulta’n els gustos a la pissarra!

3,5

Ginger Ale

Dolça i lleugerament picant beguda a base de gingebre fermentat, feta a Originem!

3,5

Refresc

Vàries delicioses combinacions d’aigua natural amb gas i ingredients diversos, fets aquí.

2,5

Fem tots els nostres dolços sense sucres processats.

Pastís

De pastanaga, formatge, ratafia, xocolata, sense gluten… Mira el que tenim a l’aparador!

4

Cruscat

Una bola plena d’energia per quan ho necessites, feta amb fruits secs i mel.

3

Laddu

Dolç típic indi amb mantega, cardamom i farina de cigró.

1

Disposem de llet ecològica pels cafès. Si voleu llet de civada, deixeu-nos-ho a comentaris!

Espresso

El nostre cafè d’especialitat, per excel·lència.

1,5

Tallat

El nostre espresso tallat amb llet, ideal per a rebaixar-ne l’acidesa.

1,6

Macchiato

El mateix que un tallat, però amb una mica més d’escumeta.

1,6

Americà

Un espresso allargat amb aigua filtrada, com a les pel·lícules.

1,8

Amb llet

L’altre cafè per excel·lència, un espresso amb encara més llet.

2

Cappuccino

Un cafè amb llet, molta escuma i un toc de canyella per sobre.

2

De filtre

Un cafè negre, llarg i saborós, fet amb la mítica moccamaster.

2,5

Cold Brew

Cafè negre infusionat en fred, ideal per dies calurosos.

3