Compra el nostre cafè

D’especialitat, en gra o mòlt, rep a casa el cafè que fem servir a Originem. I que mai te’n falti. Enviament setmanal.

De especialidad, en grano o molido, recibe en casa el café que utilizamos en Originem. Y que nunca te falte. Envío semanal.

Specialty, bean or ground, get at home the coffee we use at Originem. And never run out. Shipping weekly.

+ info

Cafè

Descobreix-ne més sobre el nostre deliciós cafè d’especialitat, cuidadosament seleccionat i torrat a Vilafranca del Penedès.

Nariño 🇨🇴
A la regió colombiana de Nariño hi neix aquest cafè, dolç i amb bon cos. Nariño és un departament essencialment agrícola, on la població viu en la seva major part a la zona muntanyosa, més fresca que les zones caluroses del Pacífic.

La regió compta amb més de 36.000 ha de cafè en més de 50.000 finques i més de 39.000 productors. El 99% d’aquests són considerats petits productors, ja que no arriben a les 5 ha: això indica el gran treball col·laboratiu que hi ha a la regió, representats per la Federació Nacional de Cafeters de Colòmbia.

Amb una altitud al voltant dels 1.750 m i una temperatura mitjana anual de 18,6º C, el cafè de la regió es recull entre els mesos de març i juny.

Notes: dolç, cítric, acidesa alta, cos mig.
Varietatcaturra, colòmbia, castillo.
Procés: mel.
Regió: Nariño, Colòmbia.
Altitud: 1.700 – 1.800 m.

Aquest és el cafè que fem servir a Originem per a la nostra cafetera.

Abol 🇪🇹

Abol és el primer cafè del dia a la regió de Tigre. Després, com a bons habitants de la zona bressol de la planta del cafè, en prenen uns quants més.

A Guji, a la regió d’Oromia, al sud d’Etiòpia, la qualitat general dels cafès és excepcional, i hi ha milers de varietats que encara avui són un misteri. El sòl volcànic a Guji és ric en minerals, ideals per a l’exigent planta de cafè Aràbica. Les cireres de cafè es deixen madurar a la branca, on són recollides a mà.

Heleanna Georgalis, experta en cafè d’especialitat i, sobretot, en l’etíop, selecciona ella mateixa aquests grans, continuant amb el llegat del seu pare.

Heirloom és una combinació d’algunes de les més de 10.000 varietats originals etíops, d’arrel antiga.

Notes: cacau, raïm, dolç, acidesa mitjana, cremós.
Varietatheirloom.
Procés: rentat.
Regió: Guji – Oromia, Etiòpia.
Altitud: 1.750 – 2.300 m.

Aquest és el cafè que fem servir a Originem per al nostre cafè de filtre.

Decaf 🇨🇴

Aquest cafè és una barreja de diverses varietats de la regió de Caldas, Colòmbia, seleccionades per garantir una tassa balancejada.

Després de la recol·lecció és enviat a Manizales, a l’única planta descafeïnadora que hi ha a tota l’Amèrica Llatina, a 20 km de la planta de processament del gra. Això afegeix pocs quilòmetres al procés industrial del cafè i suma valor al país d’origen.

El descafeïnat es realitza amb acetat d’etil, un element natural provinent de la canya de sucre. L’acetat és un dissolvent selectiu que atrapa la cafeïna quan s’hi submergeix el cafè, encara verd. Amb aquest procés s’extreu més del 97% de la cafeïna que porta el gra.

Notes: dolç, cítric, acidesa alta, cos mig.
Varietat: caturra, castillo, colòmbia.
Procés: acetat d’etil.
Regió: Caldas, Colòmbia.
Altitud: 1.700 – 1.900 m.

Aquest és el cafè que fem servir a Originem per al nostre cafè descafeïnat.

Café

Descubre más sobre nuestro delicioso café de especialidad, cuidadosamente seleccionado y tostado en Vilafranca del Penedès.

Nariño 🇨🇴

En la región colombiana de Nariño nace este café, dulce y con buen cuerpo. Nariño es un departamento esencialmente agrícola, donde la población vive en su mayor parte en la zona montañosa, más fresca que las zonas calurosas del Pacífico.

La región cuenta con más de 36.000 ha de café en más de 50.000 fincas y más de 39.000 productores. El 99% de éstos son considerados pequeños productores, ya que no llegan a las 5 ha: esto indica el gran trabajo colaborativo que existe en la región, representados por la Federación Nacional de Cafeteros de Colombia.

Con una altitud en torno a los 1.750 my una temperatura media anual de 18,6º C, el café de la región se recoge entre los meses de marzo y junio.

Notas: dulce, cítrico, acidez alta, cuerpo medio.
Variedadcaturra, colombia, castillo.
Proceso: miel.
Región: Nariño, Colombia.
Altitud: 1.700 – 1.800 m.

Éste es el café que utilizamos en Originem para nuestra cafetera.

Abol 🇪🇹

Abol es el primer café del día en la región de Tigre. Después, como buenos habitantes de la zona cuna de la planta del café, toman unos cuantos más.

En Guji, en la región de Oromia, en el sur de Etiopía, la calidad general de los cafés es excepcional, y existen miles de variedades que todavía hoy son un misterio. El suelo volcánico en Guji es rico en minerales, ideales para la exigente planta de café Arábica. Las cerezas de café se dejan madurar en la rama, donde son recogidas a mano.

Heleanna Georgalis, experta en café de especialidad y, sobre todo, en el etíope, selecciona ella misma a estos granos, continuando con el legado de su padre.

Heirloom es una combinación de algunas de las más de 10.000 variedades originales etíopes, de raíz antigua.

Notas: cacao, uva, dulce, acidez media, cremoso.
Variedad: heirloom.
Proceso: lavado.
Región: Guji – Oromia, Etiopía.
Altitud: 1.750 – 2.300 m.

Éste es el café que utilizamos en Originem para nuestro café de filtro.

Decaf 🇨🇴

Este café es una mezcla de diversas variedades de la región de Caldas, Colombia, seleccionadas para garantizar una taza equilibrada.

Tras la recolección es enviado a Manizales, en la única planta descafeinadora que existe en toda Latinoamérica, a 20 km de la planta de procesamiento del grano. Esto añade pocos kilómetros al proceso industrial del café y añade valor en el país de origen.

El descafeinado es realizado con acetato de etilo, un elemento natural proveniente de la caña de azúcar. El acetato es un disolvente selectivo que atrapa a la cafeína cuando se le sumerge el café, todavía verde. Con este proceso se extrae más del 97% de la cafeína que lleva el grano.

Notas: dulce, cítrico, acidez alta, cuerpo medio.
Variedadcaturra, castillo, colombia.
Proceso: acetato de etilo.
Región: Caldas, Colombia.
Altitud: 1.700 – 1.900 m.

Éste es el café que utilizamos en Originem para nuestro café descafeinado.

Coffee

Discover more about our delicious specialty coffee, carefully selected and roasted in Vilafranca del Penedès.

Nariño 🇨🇴

This sweet and full-bodied coffee is born in the Colombian region of Nariño. Nariño is an essentially agricultural department, where the population lives for the most part in the mountainous area, cooler than the hot areas of the Pacific.

The region has more than 36,000 hectares of coffee in more than 50,000 farms and more than 39,000 producers. 99% of these are considered small producers, since each of their production areas does not reach 5 hectares: this indicates the great collaborative work that exists in the region, represented by the National Federation of Coffee Growers of Colombia.

With an altitude of around 1,750 m and an average annual temperature of 18.6º C, the region’s coffee is harvested between March and June.

Notes: sweet, citrusy, high acidity, medium body.
Varietycaturra, colombia, castillo.
Process: honey.
Region: Nariño, Colombia.
Altitude: 1.700 – 1.800 m.

This is the coffee we use at Originem for our coffee machine.

Abol 🇪🇹

Abol is the first coffee of the day in the Tigre region. Then, like good inhabitants of the cradle of the coffee plant, they have a few more.

In Guji, in the Oromia region in the south of Ethiopia, the overall quality of the coffees is exceptional, and there are thousands of varieties that are still a mystery today. The volcanic soil in Guji is rich in minerals, ideal for the demanding Arabica coffee plant. The coffee cherries are left to ripen on the branch, where they are picked by hand.

Heleanna Georgalis, an expert in specialty coffee and, above all, in then Ethiopian one, selects these beans herself, continuing her father’s legacy.

Heirloom is a combination of some of the more than 10,000 original Ethiopian varieties, with ancient roots.

Notes: cocoa, grapes, sweet, medium acidity, creamy.
Varietyheirloom.
Process: washed.
Region: Guji – Oromia, Ethiopia.
Altitude: 1.750 – 2.300 m.

This is the coffee we use at Originem for our filter coffee.

Decaf 🇨🇴

This coffee is a blend of several varieties from the Caldas region of Colombia, selected to ensure a balanced cup.

After harvesting it is sent to Manizales, to the only decaffeination plant in all of Latin America, 20 km from the grain processing plant. This adds few kilometers to the coffee industrial process and adds value to the country of origin.

Decaffeination is made with ethyl acetate, a natural element from sugar cane. Acetate is a selective solvent that traps caffeine when the coffee beans are immersed in it, while it is still green. This process extracts more than 97% of the caffeine contained in the beans.

Notes: sweet, citrusy, high acidity, medium body.
Varietycaturra, castillo, colombia.
Process: ethyl acetate.
Region: Caldas, Colombia.
Altitude: 1.700 – 1.900 m.

This is the coffee we use at Originem for our decaffeinated coffee.